Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sisofys =lite grekisk mytologi. Belsebub=Djävulen. Skriven rakt upp ner imorse. Orkar inte med mer just nu.


Kom - dansa långsamt med mig...

När sommarsolen precis gått ner och gräset fortfarande värmer. Låt oss då gå ut och långsamt barfota dansa min kära. Så stilla - så stilla. Länge - länge. Tiden åker baklänges och vi dansar så lätt tills stjärnljus fyller våra ögon. Bort - bort med allt svårt. Bara du och jag med Moder Natur. Vi gråter av lycka - lycka tillsammans. Inga ord - inga ord. Livet överraskar alltid och när vi går till sängs faller ett mjukt sommarregn. Förundrade ligger vi så nära och stjärnornas berättelser vaggar oss till sömns. Låt oss spara denna skatt - denna natt i våra sargade själar. Att ta fram. Att värma oss med när vintern slår ned på oss. Vi har båda sår som aldrig helt läker. Vi har båda levt som om vi aldrig skulle dö. Vi har båda dansat med Belsebub allt för många gånger. Men nu - nu i natt rullade vi upp stenen och den stannade kvar. Var den ligger imorgon bryr vi oss inte om. Åt helvete med Sisofys. I natt slog vi honom lätt. 




Prosa av Hans Christian
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-15 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord trollbinder med sin styrka och kraft.
2014-06-20

  Lärling
Underbar!
2014-06-20

  Angel of love
Underbar text.
2014-06-20

  Connie
En underbar text att vila i!
2014-06-20

  Minkki VIP
i natt rullade vi upp stenen och den stannade kvar...
vilken magisk rad, fin text - inget går upp mot en långsam dans
2014-06-18

  Anya VIP
Härlig styrka i denna. ibland får man skita i allt, bara tuta och köra.
2014-06-15

  Maria Natasja
"Vi har båda levt som om vi aldrig skulle dö."

Väldigt fin text.
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian