Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblicks stillnad

Lugnet och ljuset

när luften stannade
och liksom tiden
stod stilla där
i ett hörn av köket

på bänken låg grönsaker
prydligt skurna i bitar

händer som fortfarande
höll i kniven
och kvällssolen
som lågt silade in
genom fönstret

Hon vet nu, vad som finns
bortom tiden

vid uppgången till himlen

hon såg den då i ett
ögonblicks stillnad
oförglömligt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-16 18:34



Bookmark and Share


  Flicis VIP
En målad ögonblicks bild - fint.
2014-06-23

  Tillbringaren VIP
tack för den undersköna beskrivningen av ett ögonblicks stillnad!
2014-06-22

  Ronny Berk
bild och ords meningar i stillnads harmoni; uppskattar att "hon såg den "
2014-06-21

  Nanna X
utstrålar frid : )
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP