Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drakir

R i k a r d

Som mor på solen du tror
liksom stjärnor blänker
till natten oss ljus sjänker

tron var solen
likt ett tomtebloss
lämnade du oss

Er tro var solen
när stjärnorna blänker
på oss ni tänker




Bunden vers av Liviluckan
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-18 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan