Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarar vi oss till land?


Oroorooro......
båten tar in vatten




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-21 09:30



Bookmark and Share


  Chorin Raphael
Wow!
Du lyckas måla en hel bild med de få orden.
Inspirerande!
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol