Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miniaria i ord!


A*R*I*E*T*T*E

A ha kära systrar och bröder
R ÄTT ni alla diktkonsten stöder
I nnerligt era hjärtan för den blöder
E nvar här kan ju se, hur era ådror glöder
T okroliga glada idéer ni föder
T ror att ni den mer än gott göder
E när ni fann rätt tråd, så röder...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-21 20:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt