Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bLunda

 

 

Mina händer har inga helande egenskaper,

 

ändå vill jag lägga dem mot dig

vill värm dig

hålla dig

 

så att det onda blir lite mindre ondare

och

 

att jag kan bära litet av det i mig

 

för dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-23 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP