Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Jag söker mörkret

som om där
funnes svar

som skyggade jag
för det ljusa

bygger mörker
och består av det

som vore det
mitt rätta hem




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-24 03:26



Bookmark and Share


  Nanna X
mörker är en viktig sak!
2014-06-24

  Sanna i badet VIP
Så mänskligt att inte bara vilja vara i ljus och klarhet.
Utan att med det mena något religiöst.

Väcker tankar din dikt
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP