Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunna linjer

Det var något jag mötte
inget jag minns
och ordningen är fel
parallella händelser
skilda åt med tunna linjer


mellan oss finns ett dike

och ett främmande universum




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-10 21:32



Bookmark and Share


  bumerang
Suggestivt och lättapplicerbart.
2014-07-16

  RitaBrunner
Gillas!! =D
2014-07-11

  Daniel_78 VIP
tycker om.
2014-07-11

  Arja Söderfeldt
En sådan spännande dikt. Säger mycket om individen kontra kollektivet. De andra.
2014-07-11

  Nanna X
glasklart som rymden!
2014-07-11

  cilax VIP
gillar denna
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP