Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik som inte finns

Händerna hårt pressade mot öronen.
Jag vill inte höra.
Ögonen stängda
Jag vill inte se.
Jag vill skrika.
Skrika på alla som inte ser.
Alla som inte hör.
Alla som inte förstår.
Rösten dör ut innan något ljud kommit ut.
Tysta tårar rinner ner för kinderna.
Jag vill inte vara med mer.




Fri vers av änglamonster
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-30 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglamonster