Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2012


Bara vi

 

Omslutna  av vår

kärleksfulla aura 

berusar vi oss höga

 

I kärlekens tystnad

delas själslig förståelse 

utan tid och rum

 

För en stund 

står tiden stilla

tills verkligheten avbryter

och kallar oss åter

 

Vi hastar iväg

åt varsitt håll

redan längtande

lever vi ofullständiga

tills vi möts igen




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-01 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity