Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckens nerv

Hon brukar de brustna broarna
där forsen är som stridast

lugnet
där blanka spegelvikar
stillar fågelsången
når inte henne


aldrig någonsin
blir stillheten lika stark
som hennes oro

bara där fara är sanning
nära vattenfallet

syns hon tydligt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-04 01:00



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Välförmedlat om någon som lever farligt, lite på gränsen...
2014-07-05

  Nanna X
oj. gissar att det handlar om någon jag känner ; ) ? träffande porträtt!
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP