Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Nedräkningen har börjat.
Väntans tid är snart över.
Min tid är kommen.
Blodet, smärtan och sorgen dominerar tankarna.
Drömmarna om liv och lycka är en blekt minne.
En ständig skräck.
När tar det slut.
Vad är det som är slutet?




Fri vers av änglamonster
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-05 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglamonster