Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rallarros

Droppet från syrenerna
bildar vattenpölar i bersån
stiger ångande mot solen

blir till

dimma över stenhällar

över ett rödmålat trästaket
lite snett, färg som flagnar

är utsikten

över hagmarker och grästuvor
syns rallarrosor i motljus

och en endaste ko
som betar av gräset
vilset sökande efter

sin flock




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-10 10:25



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Paradiset i en bild
2014-07-11

  RitaBrunner
Fin! =D
2014-07-10

  Nanna X
klassisk sommarbild - och livsbild...
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP