Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

En sömnlös natt
fångad av en ung kvinna
Känner sig så matt
Hon är inte svår att vinna

Bergens bleknande färg
Nattens mörka sken
Isar i ben och märg
fast huden är så len

Av prat blir man sliten
Av tystnad blir man grå
Chansen är så liten
att han inte vill gå

Att skriva är lätt
Att prata är svårt
Hon vill hitta ett sätt
att inte ta det hårt.




Bunden vers (Rim) av Konstgjort
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-14 00:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra, ånyo
2016-08-11

  Zandor
finstämt...
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Konstgjort
Konstgjort