Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd

Var inte rädd!

för storheten,
var inte rädd för
himmelsrummet
det ger plats åt
själens hela vidd

sök bara tecknet

tecknet som är okänt
du skall förstå det
genast du ser det

där skall du spegla
ditt nya ansikte
i klart vatten

inte är det den rädda kroppen
som skall stå där i mitten
övergiven och utan vikt

för Du är en själ
du hade en kropp
du aldrig skall sakna

jag skall sjunga för dig då
om själen som skall svinga
fritt över höjderna

- Var inte rädd!
allt är så som det är
och alltid har varit




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-14 00:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint budskap...känns tryggt...
2014-07-14

  Flicis VIP
Intressant text. Påminner mig om djupare andlighet.
2014-07-14

  Nanna X
stark dikt, tung i sin tyngdlöshet
och en perfekt bild

2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP