Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Saknaden är outhärdligt.
Varenda sak påminnet mig om dig.
Jag är ledsen att jag inte stod ut.
Varenda liten cell i mig skriker efter din närhet.
Tårar som rinner för kärlek som gick förlorad.
Alla skratt, alla tårar och alla ord vi delat.
Det är slut nu.
Det är slut och kommer aldrig mer igen.
Jag älskar dig.




Fri vers av änglamonster
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-23 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgligt men fint skrivet!
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

änglamonster