Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är bara en text och har ingenting med en verklighet nära mig att göra. Men jag kan inte svara för resten av märkligheten, verkligheten, menigheten.


Nästan ingenting om bilkörning




Jag dricker aldrig alkohol.
Och dricker jag ändå så

sätter jag mig aldrig bakom
ratten sedan. Och sätter jag

mig ändå bakom ratten sedan
så startar jag ändå inte bilen.

Och startar jag ändå bilen
kör jag ingenstans med den.

Och kör jag ändå någonstans
med den så låter jag den

ändå inte gå på tomgång.
Och låter jag den ändå gå

på tomgång så rullar den ju
ändå ingenstans. Och rullar

den ändå ingenstans... jag
menar, någonstans. Så blir

det ju ändå aldrig så långt.
Och skulle det bli så långt

som en inte gärna vill så är
det ju ändå så att jag aldrig

blandar sport med politik.
Och det schtår jag för. Bunke!




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-06 10:21



Bookmark and Share


  ULJO
En intressant text om nästan ingenting men ändå mycket om allting
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP