Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhårdnader

Med ömma fötter. Steg för steg, steg jag in
i den ljuvaste av världar

steg jag in
i fotvårdssalongen

med mjuka händer
avlägsnade man alla mina hårda
knölar, skvank och värkande

förhårdnader

tacksamt leende
betalade jag för mina nya fötter

då en fråga föll ut från min tanke
och trillade över mina läppar

Jag undrar, sade jag, har ni någon liknande behandling
att erbjuda

mot förhårdnader i själen?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-27 23:56



Bookmark and Share


  Nanna X
bra fråga
och en fantastiskt passande bild!
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP