Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöars trolldom

Vid vattnet

sjunger hon tempelsånger
med vinden som silar hennes hår

klockan är fyra på morgonen
över sjön ligger dimman

vit, som tidens spår
i hennes själ

vid vattnet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-29 00:02



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Så fint. Jag älskar slutet: "vid vattnet".
2014-07-29

  walborg
Fantastisk bild och text därtill
2014-07-29

  Peter Olausson VIP
bara så vacker!
2014-07-29

    ej medlem längre
Tycker om denna stämningsfulla bild med tidig morgon och dimma över viken....
2014-07-29

  Nanna X
så vacker dikt - och bild!
2014-07-29

  byggpoeten
Underbar läsning!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP