Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly till solen

Och här står jag och ler. I tron att jag under tre veckor kommit undan skitvädret i Sverige.

Landade hemma i lördags. Med nån slags idé att min solbränna skulle slå det mesta. Så är det bara att konstatera eländet. Kroatien by summer har haft fler regndagar än Sverige under den här tiden. Men hälften av dagarna var bra, om än bara lite för varma.

Maten OK, festställena sådär och de kroatiska männen, i alla fall de jag träffade, knappast något att skriva hem om. Men Lisa var i alla fall med och lyste upp mina dagar. Precis som hemma.

25 000 kr fattigare. Och bara nästan lika bra som hemma. Vad fan skulle jag dit och göra?

Ska sätta mig på en stubbe i skogen nu och invänta svampen. Alltid något.

                                                               *




Prosa av Elina Vacker
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-29 13:46



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Ha ha ha! Otroligt skön text! Håller dock med, du hade usel timing den här gången. Vi har haft en nästan outhärdligt osvensk sommarvärme...
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker