Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken och öken

Jag byggde mitt hus i öknen
och väntade på livet

inte visste jag då
att det skulle gå så fort

inte visste jag att du
som ändå knckat på
inte skulle vilja stanna
längre än över en kopp te

att min tillvaro
aldrig skulle bli på riktigt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-29 23:56



Bookmark and Share


  Nanna X
intressant paradox i slutet
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP