Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen väcker mig .....


solen skiner idag .....

slår upp ögonen , solen har väckt mig
ensam ,ensamhet gör ont
ögonen sluts igen


befriad av sömn , hinner tänka så
slår upp ögonen
du tittar på mig ,ler

nu vet jag
inte idag ,inte än ...
solen är vacker




Fri vers av gnils
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-30 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gnils
gnils