Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofrivillig omtanke

en sorg som din sorg
kan sparka de flesta enda in i hörnskåpet
utan att överdriva


en glädje som din glädje
kan starta eld och lågor i vilket sinne som helst
mitt på en regnig torsdag




Fri vers av arsamandi
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-05 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arsamandi
arsamandi