Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskelse, kärlek, sexuell eller vänskaplig attraktion, är ju precis på det viset. Bara att jag inte alltid tänkt i just de termerna förut. I andra fall kan det förstås kännas som att vara en damm som brister litet i fogarna för att plötsligt bara


Något litet om min hjärna





Min hjärna är att likna
vid ett proppskåp
eller en sådan där plats

reserverad för motstånd
som det så vackert heter.
Så fort jag träffar på en

i mina ögon attraktiv personlighet
dröjer det inte länge
förrän en säkring där just går.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-13 02:41



Bookmark and Share


  yoakimu
Mycket träffande bild. Precis så är det.
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP