Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alternativet destruktivt och långtråkigt. Dessutom inte snällt mot mina älskade systerdöttrar. Det kommer att bli tufft men jag startar NU: Måndag 18 augusti 15.43 2014.


Tänker försöka starta om. Alla tips mottages tacksamt.

Tänkte skriva en lista om hur jag skall gå tillväga:

1: Äta bättre och mindre. Köpa hänglås till kylskåpet och skicka nyckeln med billigaste portot till mig själv.

2: Gå upp varje natt 03.00 och köra på vänster sida på motorvägen mellan Göteborg och Alingsås - 7 mil. Pulsen lär bli hög och höja ämnesomsättningen rejält. Sedan ta en taxi hem. Taxi igen tillbaka nästa natt klockan 02.00.  Köra hem till Götet på fel sida igen.

3: Köpa en våg med en sensuellt kvinnlig röst. Som inte säger vad jag väger - utan t.ex. "Jörgen du har gått ner 7 hekto sen igår - och jag tycker du är urläcker."

4: Åka till Nordstan och köpa ett kilo amfetamin. För att dämpa hungerskänslorna.

5: Cykla varje dag även om jag är dödstrött.

6: Ja om det är någon som har några mer punkter/förslag att komma med. Så vore jag mycket tacksam. Fortsättning följer...

17.30 samma dag. 18/8-20014

Å dessa kvinnor!!! Höll på att gå rent åt helvete under cykekvarv 2. En sådan vacker blomma! Vid 56 tänker jag lite annorlunda. Hon jag mötte körde jag sakta förbi. Asfalten två meter bred. Vände mig om efter henne och körde rätt ut i gräset och missade en lyktstolpe med en decimeter!  Har ni tänkt på att det alltid finns något vackert hos alla kvinnor. Tänk om de inte fanns? En höggravid kvinna med en liten dotter mötte jag i mataffären. Så vacker. Tack kvinnor för att ni förskönade min dag.

Även tagit bilen och handlat nyttiga saker. Snus oxå dock. Fortsättning följer...

 




Prosa av Hans Christian
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-18 16:28



Bookmark and Share


  Angel of love
Lycka till vännen.
2014-08-18

  Nanna X
lycka till!
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian