Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag dör över mina tillgångar!".Citat av Wilde.


Oscar Wilde

Du som fått mig skratta så - igenom livet.

Klockan är 07.35.

Saktare flyter nu blodet igenom ådrorna. Undrar man kan beställa slamsugen hos renhållningsverket . Kanske...kan det hjälpa. Om! Jag bara vetat jag bara veta för 30 år sedan vad jag vet idag. Jag skulle kastat mig ifrån hustaken in i omöjliga förhållanden - skit samma om man sedan blev knäckt över att ha dumpad. Men jag har spelat så safe så safe. Nu snackar jag om högstadiet och gymnasium. Önskar att jag hade slagits för att göra så att jag blivit tvungen att be om ursäkt.  O jösses vilka misstag jag gjorde mellan 15-40. Så ytterligare en gång lev!!! för helvete!!! intensivt!!! - ta alla chanser framförallt vad det gäller kvinnor. Guds gåva till oss. ( Äntligen fick han till det?) Visst du blir kanske nobbad - det gör ont som helvete. Med inte lika ont som nu - jag har inte kunnat sova på hela natten...varför vet jag inte oroar mig om Susannes hälsa mycket. Så säg till de som har någon. " Älska mig mjukt och långsamt till - döds ( bara nästan). Eller om du är trött på Gubbgäveln: Köp Viagra till honom ge honom en tio-bubbeldos. Rid honom sedan rakt i evegiheten! Så blir du fri! Toyboys bättre. 

" Om en kvinna gifter om sig är det för att hon avskydde sin första man. Om en man gifter om sig är det för att avgudade sin första hustru."

"Jag har aldrig sagt att män att med litterära ambitioner ät tråkiga. De är helt enkelt förtjusande. Det tråkiga är att de skriver".

Hoppas ni sovit gott. Stay Safe and  Strong - against this World ! So unimagnible cruel - against us all - well  slightly kind to us sometimes. Vem vet hur detta skall - blir ingen kul dag detta - blir ganska kass psykiskt sömnlöshet - 08.20

 

 

 

 

 

 




Prosa av Hans Christian
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-20 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian