Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt nya företag. Sökes: Friska praktexemplar! Både Fysiskt och Psykiskt.


Vi lever ditt liv åt dig - PAUS AB.

Hej alla presumtiva kunder!

Upplever du att du behöver en paus ifrån griniga barn, arbete, oro, värk, släkt mm?

Inga problem. Vi här på PAUS AB tar över ditt liv. Din hjärna kopieras blixtsnabbt här hos oss via Bluetooth. Där den får vila så sött. Drömfritt eller om ni så vill de mest skabrösa saker!

Prisexempel: 1500/dygn. 5000/vecka.

Det står ju givetvis Er klienter fritt att teckna längre perioder. Men vi vill göra Er uppmärksamma på att omgivningen då kan svara:" Men herregud Nils - nu är du ju inte alls lika eldig i sängen längre?" Eller "Vi vill tillbaka vår  andra mamma - hon lagade mycket godare mat." Vi här på Paus AB vill påpeka att denna risk finns - även om den är liten.  Ni hittar oss på Facebook. 

Med vänlig hälsning

Per-Erik Piggelin

Försäljningschef.

 




Prosa av Hans Christian
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-23 10:58



Bookmark and Share


  cilax VIP
vart skickar jag mitt visanummer?
2014-08-23

  Nanna X
härlig ironi. nästan ett revynummer!
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian