Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna grymma värld.


På tio meters avstånd.

I köket sitter på tio meters avstånd ifrån mitt sovrumm - ett värdigt liv.Det är mina två älskade systerdöttrar. Nu vankas det en god middag. Lax. Följande inträffar då: Deras mycket stolte morbror går ut till köket. Ger dom varsin varm kram. Han slutar aldrig förvånas över dessa skönheter. Morbror vänder sig till kocken och säger : "Väck mig inte om jag somnat. Min huvudvärk är så vansinnig. "Det var ju jättekul detta eller ? Till och med ipadskärmens ljus sticker in i mina ögon. Och hur tror ni det kändes när jag sade:"Jag kan tyvärr inte närvara." Måste gå och vila mig ett tag." Känner deras varma blickar i ryggslutet. Mitt Raseri emot detta knäcker mig. Jag förstår ej varför det blivit så här. Någon däruppe tycker visst inte om mig...lägger mig i mitt mörka rum. Spotify det enda sällskapet. Hoppas att den håller att sova på. Stay Safe and Strong -Everyone !




Prosa av Hans Christian
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-23 19:20



Bookmark and Share


  Angel of love
Vill bara säga "Kram" här. Hoppas allt ordnar sig.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian