Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en dikt på tre rader


The Birds


När fåglarna tystnar

Tystnar våra hjärtan

I våra grav




Fri vers av invisibleangel_
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-04-01 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_