Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som utklädningslåda


Du ville mig inte.
Eller jo...
En sträng på ditt psykes känsliga instrument.
Någon att övertyga
skäl för balansgången över motorvägen.
Ljuset var jag
Mörkret var också jag
Lätt att falla för
Enkel att skylla på
Du älskade mig
Du hatade mig
Iklädd ord som utklädningslåda
ett försök att hitta livet
Hon fanns någon annanstans




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-06 12:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i ord och känsla! Mycket bra!
2014-09-07

  cilax VIP
gillar denna
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol