Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont...

Det gör ont när knoppar brister, som i Karin Boyes vår
Det gör ont att växa, på knän, som min son vaknar under natten
Det gör ont att titta på det vackraste och veta det blir mörkt och kallt
Det gör ont att sakna dig
Vad kan det bli annars?
Smärtan ger ett nytt liv
Värk skapar skönhet
Och kärlek
Ju djupare, mer tårar




Fri vers av bluedröm VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-07 08:45



Bookmark and Share


  Connie
Vacker insiktsfull text!
2014-09-20

  Maria T
När det onda går över då upplever man stor tacksamhet
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP