Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har som bläckfiskarmar


Du har som bläckfiskarmar
att smeka min kind
att räcka mig glädje
eller ruska mig bort från fel spår

Dina armar räcker till
där mina egna inte gör det




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-16 08:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol