Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidgar världen


Rummet är för litet
vilket är klaustrofobiskt ,
helt klart.

Vill pressa ut rummet
med starka armar,
öka kvadratmeterutrymmet
med flera kilometer
varje dag
kanske mil

men jag är rädd för att överdriva,
så jag vidgar med centimeter,
då och då
så att ingen ska avslöja mig
och stjäla från mig
alternativt tvinga mig att ändra ståndpunkt
eller inse ett allvarligt fel

Någonstans står det ändå glasklart
att jag älskar tills det inte får plats.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-17 08:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol