Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baRn

Jag vet inte hur jag vågar sjunga de toner som jag gör

men

det är era sånger jag hör

de har tag i djupaste rummet i hjärtat

själva innerligaste livet det rör

 

det vackraste ljusa, det varmaste som finns

de ofattbara födda ,den klaraste rena

är ni som finns här som vandrar och lever

den ljuvligaste det mjukaste lena

 

Mina barn mitt avtryck, det som betyder

de som dansar när jag ej finns kvar

de som håller det jag har djupats i mig

det vackraste som jag har

 

Ej kan jag önska något mer än detta

dessa änglar som finns i mitt rum

genom tid och genom allt

denna kärleken gör mig stum

'




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-18 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP