Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moD

 

 

jag låter dig gå

som en sfär under denna himmel

låter jag dig gå. månen tittar och tänker

 

längst vägen och allt detta grus

över mossorna i skogen

låter jag dig gå

detta ankare 

flytvästen slänger jag överord

finns här en tanke, en tanke

 

där sommaren har sin höst i bakfickan, där finns jag

som ett övermoget bär eller den där trista

fula lövhögen ingen orkar ta itu med

så jag låter dig gå, Mod

 

 

vi har samsas länge nu




Fri vers av Yrre VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-21 07:53



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Älskvärt
helt enkelt
UNDER
BAR
T.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP