Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännerna

V änlig skara
Ä lskar ju bara
N ärvarande vara
N ära i motgång som i medgång!
E n sång och med ett böljande blomsterfång
R osande glatt skulle de ju tackas gång på gång
N är de är så underbart kvicka i
A tt hjälpa till i det som sker och där ta i och bli!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-22 11:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fint med vänner...
2014-09-25

  Irene Åberg
Hej Britt!
Utmärkt Text
Kvicka att hjälpa
och där ta i och bli!
irene

2014-09-25

  Olof Lagerhorn VIP
Varma ord om goda vänner.
2014-09-23

  Lars Hedlin
Värme från dig ;)
2014-09-22

  louisegirl
Fin hyllning, till fina vänner <3
2014-09-22

  Ljusletaren
Du är rik :-)
/kram
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt