Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet: En!

Visst så det är
man sitter på sin kammare
och solo skriver
sällan något Bollplank
in kliver
och ger en, en puff åt något håll.
Men dansar det in en så´n Boll
som på skriveri har koll
då kan ens text
få en så´n tillväxt
att det som gått i stå
se´n mycket bättre rullar på!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-24 11:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skön bollrullning i görningen häruti
2014-09-26

  Palett
Jättebra skriftat !!
2014-09-24

  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-09-24

    Dan Myrbeck
Är man på ideér pank
behöver man ett bollplank!
2014-09-24

  Ljusletaren
Suveränt och sant ordat/ kram
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt