Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För detta finns ingen tidtabell...

När saknaden efter vännen
i en hett, som bara den brinner
och tåren i ens inre bara över rinner
ingen förstår eller finner
något svar på varför sorgen
ännu är kvar och inte försvinner!

Det är ju för det goda som var
som man inte längre har kvar
för då och då den lyckan
från förr kommer igen
och en påminner.

Men när man har ork igen
och vidare sig tar, då ser man
att glädjen som var, ger ju en
fortfarande glada levnads dar!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-24 12:43



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt!
Så Sant så
Allt finns i vårt
Hjärta
Minne
Själ
Kram
2014-09-29

  Monika A Mirsch VIP
Skönt och vårligt skaldar du!
2014-09-24

  Lars Hedlin
Just så! Mycket bra!
2014-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Precis så är det.
2014-09-24

  lodjuret/seglare VIP
En alldeles som utmärkt sondering av den inre terrängen, då spår av såväl glädje som sorg vill som ta jaget på sängen.
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt