Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina finaste vänner varav en dör i Als.


stUm

 

 

du vet, de där orden som

skulle trösta men bara blir

en stilla hinna över det onämnbara

 

hur de rör sig genom en sladd i

periferin, när man

bara ville hålla om, hålla, bära

 

när ni brister finaste

 

när livet brister för er

och inte mer kommer tillbaka

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-24 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP