Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vers efter att ha städat boksamlingen i bokhyllorna Bild: omslag av Ann Ahsberg's Soulmates


Rimvers till Ann Å

~*~

En gång jag översatte några av dina alster
hela orsaken var inte din bortgångna mor och sorg
eller din reumatism utan också textens innehåll,
indianer och vita i fred, det fanns inget falskt där

Det var också strongt att trycka dem
i paperbacks på Amerikas kontinent
något jag inte hade gjort, sparat till se'n
och pga krånglande rygg inte gjort än

I en översättning du hamnar där innanför lobbyn på A
det finner fler engelsktalande läsare vilket ju är bra
för man får så fasligt långt i bokhyllan gå
för att där äntligen nå till bokstaven Å

14 Aug 2014

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-26 14:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-09-26

  ResenärGenomLivet
Man kan ju kanske börja bakifrån...:-)
trevlig text till Ann...
2014-09-26

    ej medlem längre
Varmt tack Patrik för dessa fina rader och ditt stora engagemang!

Kram, Ann

2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP