Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


som synd - sa jag skam

 

Så,

Lät jag mig ta de ögonen på mig. Hon. Hon som skiftade från man till den kvinna jag alltid fruktat, och alltid älskat som mig. För jag vet, jag har alltid vetat, jag är som hon.

Jag har en längtan efter den rena lusten, den andra kallar ful, den som drar mig upp över dansgolvet för era blickar, för er längtan efter mig, efter den kvinna jag vill vara, den jag aldrig tillåtit mig. Den.

Så,

Lät jag arvsynden vila som ett täcke över min kropp, den kropp jag hade önskat få vara sexuell, skön åtråvärd, fri. Som hon var, men ändå aldrig blev.

 

Rara mamma, jag har levt din sorg alltför länge, även om du aldrig förstått. Jag släpper dig fri nu. Jag släpper mig fri nu.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-26 22:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark och berör inom!
2014-09-28

  Annie b'larsson VIP
Suveränt om längtan/viljan att få bli -sig själv..

så många vi tar hänsyn till, utom oss själva.
2014-09-26

  Yrre VIP
Wow,stor text, berörande!
2014-09-26

    ej medlem längre
Jaa, släpp henne fri. Släpp Dig fri.

En sån stark underbar text.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP