Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lobba inte mer! Jobba ihop er mer!

Det svenska folket har ju valt
resultatet blev ej idealt
skäl skall förenas
men allt ju försenas
då intresset för så´nt är så svalt




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-09 11:21



Bookmark and Share


  ULJO
Bra framfört
2014-10-10

  Lars Hedlin
JA tiden får väl nu visa!
2014-10-10

    ADI Nehlin
klokt och fyndigt
2014-10-10

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet!
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt