Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel Fjäriln vingad...


Cittrans Vänner i Vadstena är bäst!

Cittrans Vänner musicerar
toner klingar fram och når
en publik som då noterar
rart det hörs när cittran rår!
Minsta vän här uti salen
lyss till cittrans väna ton:
-Oh, de spelar som till balen
ger oss alla mun-tra-tion!

Cittran varje röst upphöjer
sångarna till nya plan
glatt de alla oss förnöjer
när det spelas så i stan!
Sen i husens alla kamrar
höres cittrans sköna fjät
för de väl på cittran hamrar
bär oss evigt minns just det!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-14 18:25



Bookmark and Share


  ULJO
Skön känsla du får fram i denna text och inspirerar till att höra dessa toner klinga
2014-10-17

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Tack Underbar Text
med Bellman i Vårt Hjärta
DET BÄSTA

2014-10-16

  Lars Hedlin
Härligt ..
2014-10-15

    Dan Myrbeck
Tack till dej & Bellman!
2014-10-15

    ej medlem längre
Så vackert Ewa - Britt!
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt