Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg för livet!

Många långa promenader
stärker ben som kropp
gör dig som själen glader
och även tanken friskas opp
under detta givande lopp
och kostar ju dig ingenting alls
och du är inte i ett slutet stängt rum
utan du kan hela tiden se dig gott omkring
och du kan till och med få ögon på helt nya ting!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-17 10:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så fint...man måste ta hand om sej...
bra uppmaning...
2014-10-22

  limerick
Snygg text med kloka tips för både kropp och själ!
2014-10-18

  Lars Hedlin
Mycket bra! :)
2014-10-17

  Maj-Lis VIP
Tänkvärt och bra
2014-10-17

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt*
Så Sant Så
Tänkvärd Text
Hjärnan blir så Smart
Det är Uppenbart*Kram
2014-10-17

  ULJO
Skön text detta om omsorgen om sig själv
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt