Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt liv

När jag sjunger Bachs kantater
när jag går längs med nattstranden
i klart fullmånsken och hör
vågorna slå upp på land
vill jag ha livet för evigt

glömsk att jag har ett
skotthål i pannan




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-20 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart. Klart man glömmer skotthålet i pannan till allt fina...
2014-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-23

  Anya VIP
Men så underbart att glömma skotthålet i pannan. En sådan glömska kan bara vara sund. Gillar textens metaforiska galenskap och hoppfullhet.
2014-10-20

  walborg
Underbar stämning i sällskap med havet och femte evangelisten
2014-10-20

  Nanna X
det är ett välstämt skotthål, klingar fint med i dikten!
2014-10-20

  Stefan Albrektsson
O, som du vaggar mig som läsare in i ljuvlighet, bäddar mig i Bach och natthav - och så kommer slutet med sitt memento mori. Skickligt och mycket vackert skrivet!
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP