Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satsar fondmäklare eget kapital?

En fondmäklare "in The Royal City"
får av revisorn höra, om dig är det verkligen "pity"!
Du satsat bort 1.000.000 dollar
du skall veta att jag ditt jobb kollar!
Han sa, mina dollar ju också rök, alla nitti...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-21 07:20



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Fyndig, gillar
2014-10-23

  ULJO
Klockren text. Något att fundera på
2014-10-21

    Bo Malte
knappast....
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt