Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och aldrig tröttnar jag!

Jag älskar att se
att jag kan få Dig att le
och till och med ibland
få Dig att gapskratta glatt rakt ut!
Ditt skratt klingar ju så upplyftande gott
då känns det precis som om just jag
den allra bästa presenten hade fått!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-22 14:34



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt Tack
Den som Glad är Gjädjer andra
Det blir Dubbel Glädje
Den Största Lycka i Livet
Munnen den ska Sjunga och
vara Glad med ett Stort LEENDE**/KRAM
2014-10-26

    ej medlem längre
Upplyftande och trevligt!
2014-10-23

  Ezmeralda VIP
Underbar text, fick mig att le trots värk i kroppen.
2014-10-23

    ADI Nehlin
Härligt och fint skaldat
2014-10-23

  ULJO
En fin text fylld med glädje
2014-10-22

  ResenärGenomLivet
Att göra andra glada gör att man själv blir glad också...härlig text...:-)
2014-10-22

    Bo Malte
...*L*...
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt