Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det roliga mest akut efteråt...

När man tänker på
förr då, så roligt man hade då
och nu då, när man har roligt då
det tänker man först på, sen då
man varför inte njuta direkt då
precis just då, och passa på
och ta till sig det roliga redan då!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-24 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänker ofta på detta - att man inte njöt tillräckligt av det man hade.
Du har träffat en fin sanning mitt i pannan!
2014-10-26

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt Tack GENIALISK TEXT**
Njut av de Roliga PRECIS
NU**för det går ej i REPRIS/Kram
2014-10-26

  Lars Hedlin
Vishet och klokhet!
2014-10-26

  lodjuret/seglare VIP
Blev halvt snurrig i huvudet av att läsa texten. Samtidigt skrattade jag högt under läsningen, samt efteråt. Ändå kunde jag för mitt liv inte komma på vilket som roade mest, under läsandet eller när hela sanningen stod att läsa såsom i eldskrift.
2014-10-24

  ULJO
Bra skrivet. Riktiga klokord
2014-10-24

  Johan Strömstedt
Kloka ord och så viktiga, fint!
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt