Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk vet ju ingenting!

-Taube sjöng om möbler eller hur?
Och det blev hans egen signatur!
-Du är inte klok!
Du är en riktig tok!
-Han sjöng väl om-bord med stor bravur?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-26 18:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Läckert...
2014-10-28

    ej medlem längre
Bokmärker!

Så bra!
2014-10-27

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Ja TAUBE ÄR BÄST*
Poeter*GENI*
ja han sjöng ofta Sjömans
visor*Kram



2014-10-27

  Ezmeralda VIP
Bra, som bara du kan få till det.
2014-10-27

  Lars Hedlin
Bra där ;)
2014-10-27

  ULJO
Roligt att Taube fick dig att göra en så trevlig limerick
2014-10-26

    ej medlem längre
Trevlighet! :)
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt