Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi satsar på välfärd

Klockan är 21:42.
biografier staplas på varandra
karriärer och happy endings
legender som tagit sina liv
som sorgsna döende reliker

ja, är det inte avundsvärt
mitt i trassliga livet
mellan mjölkpölar och kaffesump
trasigt knäckebröd och chipspåsar
champagne, caviar och ansvar


jag bävar och förundras
över välfärdens riktning





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-04 21:36



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Ytan! Fasaden! Det som inte syns finns inte! Lite så tänker jag...
2014-11-07

  Monika A Mirsch VIP
stiligt om det barocka - 'jag med' kunde jag tillägga
2014-11-06

  Anya VIP
Mycket bra! Ett flygfoto över nutiden...och dessa eviga happy endings... som sopar bort smutsen under mattan.
2014-11-06

  Nanna X
åh så bra, bara! kan inte analysera.
2014-11-05

  Stefan Albrektsson
Välbehövlig råsop i magen! Jag bävar och förundras med dig.
2014-11-05

  Catharina Edin VIP
Jag gillar den här - budskapet, som ändå kan tolkas på olika sätt, och formen, den enkla men ändå bearbetade!
2014-11-04

  KYREUS of Sweden
Liza Minelli
as well
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP